Men up north north lock

NORTH LOCK BRACELET

En serie lättanvända läderarmband som lätt kan varieras. Varje armband har en brun och en svart sida så att man kan anpassa efter olika kläder. Till armbanden finns en kollektion av olika lås i silver och 18K guld.

INNER BEAUTY

Skönheten kommer inifrån. Människan har alltid varit fascinerad och rädd för tanken på döden. Som det enda säkra med livet vet vi att döden kommer förr eller senare och det får oss att uppskatta livet. Dödskallen kommer aldrig bli omodern, det är en tidlös klassiker, kanske den ultimata symbolen som för människor samman och påminner oss om att ingen är odödlig. 

HARLEQUIN

Kollektionen är arkitektonisk och klassisk med de igenkännliga ramformade facetterna som också kännetecknar Harlequins färgstarka klädsel. Kollektionen är en hyllning till de lugna och korrekta linjerna som har ett manligt uttryck. Harleuin-kollektionen har ett tufft, personligt och tydligt kvalitetsuttryck.
Kollektionen är tillverkad i silver och 18K guld och designad i 3D med hjälp av ett avancerat datorprogram.

CUFFLINKS

Manchettknappar är nog det mest allmänt accepterade herrsmycket. Men up North har ett stort utbud av moderna manchettknappar med en nytänkande design. Material som silver och 18K guld med inslag av mpingoträ och svarta diamanter.

HALSBAND

Ett hängsmycke är ett utmärkt tillbehör för att ge din outfit en personlig touch. Välj mellan olika hängen som matchar din stil. Oavsett om det används med en t-shirt eller en öppen skjorta kommer det att skapa ett manligt, sportigt och avslappnat utseende.

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...