Dulong Fine Jewelry består av en serie kollektioner, alla med sina egna egenskaper, men med en gemensam identitet som gör att juvelerna kompletterar varandra. Kollektionerna består av ett antal smycken och vänder sig till den moderna, självständiga, mode- och kvalitetsmedveten kvinnan.
Designen är passionerad och de flesta smycken finns i flera olika storlekar och i fem olika material, guld, vitt guld, rosa guld, silver och oxiderat silver. Skapa ett personligt utseende genom att blanda smycken från de olika kollektionerna.

"Tidlös design och
kompromisslöst hantverk"

HISTORIEN BAkom DULONG FINE JEWELRY

Sedan 2005 har Dulong Fine Jewelry skapat kollektioner med örhängen, armband, ringar, halsband och hängen av de finaste materialen. Smycken med en spännande balans mellan det klassiska, råa och glamorösa i material som 18k guld, pärlor och diamanter.
I ett unikt partnerskap mellan Marianne Dulong (juvelerare), Anja Camilla Alajdi (designer och berömd stylist) är Dulong Fine Jewelry idag ett av de mest exklusiva smyckesvarumärkena i Danmark. 

Marianne Dulong och Anja Camilla Alajdi delar en stor passion för tidlösa smycken för den moderna, självständiga, mode- och kvalitetsmedvetna kvinnan. 
Dulong Fine Jewelry säljs idag genom egna butiker i Köpenhamn och Lyngby samt genom exklusiva återförsäljare i Skandinavien.

Se och läs mer om Dulong Fine Jewelry här

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...