Sedan 2005 har Dulong Fine Jewelry skapat kollektioner med örhängen, armband, ringar, halsband och hängen av de finaste materialen. Smycken med en spännande balans mellan det klassiska, råa och glamorösa i material som 18k guld, pärlor och diamanter.
I ett unikt partnerskap mellan Marianne Dulong (juvelerare), Anja Camilla Alajdi (designer och berömd stylist) är Dulong Fine Jewelry idag ett av de mest exklusiva smyckesvarumärkena i Danmark. 

Marianne Dulong och Anja Camilla Alajdi delar en stor passion för tidlösa smycken för den moderna, självständiga, mode- och kvalitetsmedvetna kvinnan. 
Dulong Fine Jewelry säljs idag genom egna butiker i Köpenhamn och Lyngby samt genom exklusiva återförsäljare i Skandinavien.

Kharisma dulong örhänge

KHARISMA

Kollektionen är uppkallad efter det grekiska ordet för personlig utstrålning. Kollektionen har en vacker matterad yta som återkommer på örhängen, armband, hängen och ringar i en unik och sofistikerad design.
De ikoniska örhängen finns i fyra olika storlekar och fem olika material – och det stora utbudet av påhängen möjliggör ett unikt och personligt uttryck.

Dulong ocean och pacific

OCEAN

Ocean kollektionen är en hyllning till pärlor och till deras fantastiska egenskap att ge glöd till ditt ansikte, framhäva dina kindben och få dina ögon att stråla. Till kollektionen har Dulong använt två slags pärlor: Mörka och dramatiska Tahitipärlor samt klara och fina sötvattenpärlor. Kollektionen finns både i silver och 18k rödguld.

Dulong piccolo modell

PICCOLO

Piccolo-kollektionen innehåller några av de mest populära Dulong-smyckena. Varje smycke är fint, lätt och bekvämt att bära. Piccolo adderar diskret glamour och exklusivitet till alla looker. Vackra kombinationer av ädelstenar och pärlor tillsammans med 18k guld eller silver.

Dulong glory modell

GLORY

Fokuspunkten i Glory-kollektionen är en vit briljant som ser ut som om den svävar i luften. Den handpolerade cirkeln ger en både rå och elegant yta, vilket skapar en vacker och rå kontrast till den exklusiva briljanten.

Se och läs mer om Dulong Fine Jewelry här

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...