DET HELA STARTADE REDAN 1927

om oss_topslide

Bo, i början av sin karriär som guldsmed i familjeföretget.

Guldsmeden Hugo Nilsson startade sin verksamhet 1927 i Hippodrompassagen. Lisa, hans hustru, blev delaktig i rörelsen 1931, då på Östergatan.
Under många år utvecklade de sin affär till ett modernt och framgångsrikt företag. Service och kvalitet har varit ledstjärnor under alla år vilket resulterat i många trogna kunder. Idag finns det kunder i tre generationer – ett gott betyg! Sonen Bo, som också var guldsmed, började i firman 1957 och var aktiv i 60 år tillsammans med sin hustru Ulla. 2015 tog tredje generationen över verksamheten, som fortfarande drivs med samma fokus på service och kvalitet.

Lisa, med ett vackert långt pärlcollie i äkta 30-talsstil. Pärlor är lika modernt idag som det var då.

Bröllopsfoto av Lisa och Hugo.

I butiken finns idag en rad kända skandinaviska varumärken och ett stort utbud av vigsel- och förlovningsringar från svenska och danska tillverkare. Vi erbjuder reparationer och omarbetning av smycken samt omträdning av pärlor. I butiken finns också vår värderingskvinna Gunilla som är förordnad av Sveriges Handelskamrar. Hon utför värdering av befintliga och saknade smycken.

BOKA TID FÖR PERSONLIG SERVICE​

Vi bokar gärna in er för ett personligt möte om ni önskar hjälp med värdering eller vill titta på vårt stora utbud av förlovnings- och vigselringar. 
Vi guidar er i valet av ringar oavsett om ni söker en slät ring, mycket diamanter eller kanske en specialdesignad efter era önskemål.  

Välkomna!

Kontakta oss på 040-12 65 92 eller mejla direkt till våra medarbetare, malmo@dinguldsmed.se

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...