”Vi har sedan 1944 tillverkat ringar och smycken i kärlekens tecken och mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utvecklas, med kunniga och hängivna medarbetare, har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare. Vi förenar traditionellt hantverk med modern teknik och design.
När vi tillverkar din ring, gör vi det från grunden med början från den dag du beställer den. Vi använder oss inte av ringar i lager utan din ring tillverkas först när din beställning är gjord.

Våra ringar tillverkas i olika metaller. Välj mellan guld i 18K, 14K, 9K, platina, palladium 500 eller silver 935. Vi har även ett sortiment av titanringar. Läs mer om våra olika metaller på vår hemsida.
Vårt sortiment av förlovnings- och allians/vigselringar säljs enbart genom utvalda återförsäljare. Där erbjuds du personlig service och kan prova olika ringar ur sortimentet samt få goda råd av erfarna guldsmeder.”

Släta ringar

Schalins klassiska släta ringar har funnits under lång tid och är ständigt efterfrågade. Välj mellan klassiskt kupade modeller eller mer modernt raka. Ringarna finns i en mängd olika bredder och höjder så att alla kan hitta en ring de trivs med.

I’m in love

Lys upp ditt bröllop med vigselring ur kollektionen I´m in Love. En kollektion av nätta, eleganta förlovnings- och vigselringar som andas lyx och ren lycka. Ringar som passar fint ihop och kan matchas så som du själv önskar. En riktig storfavorit! 

Color of love

Kombinationen av rött och vitt guld skapar en iögonfallande kontrast och ger en sofistikerad touch till din stil. Vare sig du föredrar den varma och förtrollande nyansen av rött guld eller den eleganta och tidlösa skönheten hos vitt guld, kommer Schalins flerfärgade ringar att framhäva din personlighet och stil.

Reflection

En modern kollektion som har en stilrent pärlliknande mönster i olika utföranden, passar dig som vill ha en unik design. Du väljer mellan en enklare formgivning med endast mönster i en eller två rader till mer mönster i elegant kombination tillsammans med diamanter. I denna serie finns även tvåfärgade ringar, vitguld & rödguld eller vitguld & roséguld

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...