”Schalins är synonymt med svensk design, svensk tillverkning och högsta kvalitet. Guldet till våra smycken smälter vi själva i egna ugnar på ett traditionellt sätt. Vid produktionsanläggningen i hjärtat av Sverige sköter våra skickliga hantverkare allt från design, legering, juvelfattning, puts och gravyr. För att säkerställa högsta kvalitet anlitas inga underleverantörer i produktionen. Miljön betyder mycket för oss och därför anstränger vi oss extra mycket för att miljöpåverkan blir minsta möjliga i alla led av produktion.”

"Perfect Jewelry from Schalins"

HISTORIEN OM SCHALINS of SWEDEN

”Vi har sedan 1944 tillverkat ringar och smycken i kärlekens tecken och mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utvecklas, med kunniga och hängivna medarbetare, har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare. Vi förenar traditionellt hantverk med modern teknik och design.
När vi tillverkar din ring, gör vi det från grunden med början från den dag du beställer den. Vi använder oss inte av ringar i lager utan din ring tillverkas först när din beställning är gjord.

Våra ringar tillverkas i olika metaller. Välj mellan guld i 18K, 14K, 9K, platina, palladium 500 eller silver 935. Vi har även ett sortiment av titanringar. Läs mer om våra olika metaller på vår hemsida.
Vårt sortiment av förlovnings- och allians/vigselringar säljs enbart genom utvalda återförsäljare. Där erbjuds du personlig service och kan prova olika ringar ur sortimentet samt få goda råd av erfarna guldsmeder.”

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...