VACKRA SMYCKEN MED TIDLÖS DESIGN​

ole-lynggaard_topslide_b

Ole Lynggaard Copenhagen är världskänt för sin enkelhet, skönhet och tidlösa design. Charlotte Lynggaard är estetisk mångsidig med en inneboende egenskap att designa smycken. Att se smycken som det mest uttryckliga tillbehöret i världen är några ledord för detta danska familjeföretaget.

"Perfect Jewelry from
Ole Lynggaard Copenhagen"

HISTORIEN OM OLE LYNGGAARD

Varumärket Ole Lynggaard Copenhagen etablerades år 1963 av guldsmeden Ole Lynggaard. Han hade då under ett antal år studerat och arbetat i Tyskland, Paris, New York, San Francisco och Japan. När han återvände till Danmark köpte han sig en liten verkstad och påbörjade sin verksamhet. År 1979 lanserade han en revolutionerande ny låsdesign, som fungerar med flera olika kedjor och collier.

Charlotte Lynggaard, Oles dotter, är även hon guldsmed och designer och blev en del av företaget år 1992. Hon har bland annat designat de omåttligt populära Sweet Drops-armbanden med sina många varierande berlocker. Dessa smycken symboliserar verkligen Ole Lynggaards idé om att designa flexibla smycken. Idag är Ole Lynggaard ett ledande skandinaviskt lyxmärke med internationell igenkänning.

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...