CHANGES

Changes är ett samarbete med organisationen Non-violence. Kollektionen består av armband tillverkade av Humanium metall och återvunna PET-flaskor. Humanium är en metall som tillverkas av förstörda illegala vapen som beslagtas från gatan och smälts ner för att tjäna ett nytt och bättre syfte. Alla smycken tillverkade av humanium stämplas Hu och genom att bära dom så tar du ställning mot gatuvåldet och bidrar till ökad säkerhet för människor som lever i utsatta områden. 

Varje sålt armband med Non-violence symbol bidrar med finansiering av våldsförebyggande utbildning för personer i riskzoner. Genom åren har Non-violence utbildat mer än 8 miljoner ungdomar, lärare och tränare världen över i hur man löser konflikter på ett fredligt sätt.

Till bandet används återvunna PET-flaskor som kommer till ny nytta istället för att förorena naturen eller brännas och släppa ut mängder med koldioxid i atmosfären.

Att återvinna är en medveten akt och en kraftfull symbol för att uppmuntra alla att återanvända de resurser vi redan har istället för att bara tillverka nytt.

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...