AURA

Aura kollektionen är inspirerad av naturens organiska former och rörelser: Brisen, fågelns vingsus och blad i vinden. Kombinera de olika delarna för en personligt look eller blanda dem med Dulong smycken från andra kollektioner. Aura finns både i silver och 18k guld.

KHARISMA

Kollektionen är uppkallad efter det grekiska ordet för personlig utstrålning. Kollektionen har en vacker matterad yta som återkommer på örhängen, armband, hängen och ringar i en unik och sofistikerad design.
De ikoniska örhängen finns i fyra olika storlekar och fem olika material – och det stora utbudet av påhängen möjliggör ett unikt och personligt uttryck.

dulong modell höst kvadrat

OCEAN

Ocean kollektionen är en hyllning till pärlor och till deras fantastiska egenskap att ge glöd till ditt ansikte, framhäva dina kindben och få dina ögon att stråla. Till kollektionen har Dulong använt tre slags pärlor: Glamourösa och exklusiva Söderhavspärlor, mörka och dramatiska Tahitipärlor samt klara och fina sötvattenpärlor. Kollektionen finns både i silver och 18k rödguld.

Dulong modeller Thera

THERA

Namnet och designen bakom Thera smyckena är inspirerade av ön Santorini i Grekland som ursprungligen hette Thera. Smyckena är dramatiska och samtidigt eleganta med ett grafiskt uttryck. Kollektionen finns i silver och 18K guld.

PACIFIC

Ringarna är både uttrycksfulla och tidlösa i sin design. Ringarna på bilden är infattade med röd korall, grön vesuvian och rosa guavakvarts. Andra stenar som finns i kollektionen är t.ex. pärla, akvamarin, månsten och turkos. Dulong har noga valt varje sten och pärla för att se till att de har ett unikt uttryck. Ringarna passar vackert med de andra smycken från Dulong Fine Jewelry.

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...