AMO

Amo hängen med vackert slipade stenar finns i tre storlekar. Örhängena som passar till är både lekfulla och lättburna. Välj bland sex olika färger på stenarna och tre olika guldfärger. Hängena passar allra bäst på Stella-kedja. Tillverkad för hand i Sverige i 18K guld.

SINNE

Inspirationen till Sandbergs nya kollektion smycken kom från ett av sommarens strandfynd. Ett bit metall glänste till i sanden vid vattenbrynet och gladde en morgonpigg sakletare. Det var en metallring från ett gammalt ankare det var slipat av sanden på en sida men glänste blankt på den andra. Den hade tyngd men var lockande lent, mjukt och gnistade i solen.

Så föddes idén om en serie smycken som tilltalar många sinnen. Smyckena är skönt mjuka mot huden och har en vackert organisk form. Tyngden är generös. Sinne behagar alla sinnen.

RINGO

Ringo känns igen på sin runda profil och grova struktur. Den har en yta som tål livets alla utmaningar. I kollektionen finns ringar, örhängen, armband och halsband i både guld och silver

FROSTY

”En solig svensk vinterdag var allt täckt av rimfrost. Minsta gren glittrade som av tusentals diamanter. Vi blev hänförda och inspirerade och skapade Frosty. För dig som söker ett personligt, nordiskt uttryck. Det finns inget liknande. Frosty är Svensk, unik design och hantverk i 18K guld och diamanter.”

SOFT

Soft är en av Sandbergs mest älskade modeller, som vigselring eller förlovningsring. Deras designer har gjort en skena som är mjuk och härlig att bära. Stilen har en klassisk touch men med en alldeles egen twist. Soft finns som basring i flera bredder, som enstensring, haloring och alliansring. Välj metallfärg, vitguld, gult guld eller roséguld. Man kan få sin ring med matt eller blank skena. Kombinera med andra Sandberg-ringar som Haga, Florette, Flox eller Randi låg.

RIO

Rio ringarna är som regnbågen med sitt breda spektrum av färger. Hitta din egen favoritfärg och kombinera gärna flera, kanske två stora och en mindre i en vacker färgskala. Vill man ha ett lite annat uttryck än bara färg i sina Rio ringar, välj en Rio Top ring med diamanter att komplettera med. I serien finns även örhängen som passar till. Rio finns i 18k rött och vitt guld.

 

COCKTAIL

Cocktailserien kännetecknas av gnistrande stenar i stora klofattningar och möten mellan matta och blanka ytor. I series finns ringar, örhängen och hängsmycken. Ringarna finns i olika storlekar så att man kan blanda och skapa sin egen favoritkombination. Smyckena tillverkas för hand och finns i 18K rött-, vitt-, och roséguld.
Hängena passar bra på Stella, Mini, eller Pinnlåskedjan. Vill man använda hänget på armbandet Grim eller Bellini, så krokar man i hänget på låset innan man knäpper det.

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG med VÅRA ANDRA VARUMÄRKEN...